Tonår

Tonår är avspända kvällar, mysigt och skönt, funderingar om livet mening och kristen tro för dig som går i 7:an eller är äldre. På programmet står tävlingar, lekar, musik, temakvällar och mycket mer. Vi gör helt enkelt massa skoj och har galet kul tillsammans!

Hur ser en kväll på tonår ut?

Vi samlas fredagar 19.30. Varannan gång är vi i Pingstkyrkan och varannan gång i Equmeniakyrkan (Se EK och PK på schemat). Vi drar igång kvällen med en gemensam aktivitet. Sedan har vi en andakt innan vi fikar (kostar 10 kr). Därefter får man mer än gärna hänga kvar i kyrkan och spela spel, lira innebandy eller sitt och umgås i sofforna.

Vad är tonår?

Tonår arrangeras av Equmenia Kaxholmen och Pingstkyrkan i Kaxholmen. Equmenia är Equmeniakyrkans barn- och ungdomsorganisation. I vårt gemensamma ungdomsarbete får tonåringar chans att växa tillsammans med andra. Vi berättar gärna om vem Jesus är och vad han betyder för våra liv. Men du är välkommen till oss oavsett vad du tror på eller har för åsikter och vi respekterar dig för den du är!

Följ oss på:
Facebook: Tonår KAX

Instagram: tonarkax

Snapchat: tonarkax

eller signa upp dig till vår sms-grupp: klicka HÄR

Frågor eller funderingar kontakta:
Julia Wernholt 076-145 02 90

Gå med i vår grupp på Facebook så att du säkert inte missar något spännande. Klicka här»