Retreat för barn och vuxna

LIVETS PÄRLOR

Kuvarp 12-14 maj

OM RETREAT

Retreaten är en inbjudan att under ett par dagar dra sig tillbaka från vardagen för att få mer tid att bara vara – tillsammans med Gud, dig själv och de andra. Det ges tillfälle att bara vara, lyssna inåt i tystnaden, att be, att reflektera kring bibeltexter och med kropp och sinne vara här och nu. Under måltiden fördjupas gemenskapen med varandra.

OM BARN- OCH VUXENRETREATEN

Till barn- och vuxenretreaten är alla välkomna – liten som stor, ung eller gammal, ensam eller tillsammans med någon/några du känner!

Vi kommer att träffas i Kuvarp på fredagskvällen. Kvällsmat serveras från kl. 18.00 och därefter möts vi för kvällsandakt.
Under lördagen kommer vi att ha morgonbön, middagsbön och kvällsbön. Och däremellan blir det måltider samt ”retreatpass”. Ett retreatpass är på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Under dessa pass är det tänkt att halva gruppen av vuxna går in i tystnaden. Bibelmeditation, enskildhet, vandring.
Barnen + andra halvan av gruppen av vuxna har gemensamma aktiviteter så som upplevelsevandring, bibelberättelser, skapande och sinnesövningar. För dig som deltar i retreaten utan barn finns möjlighet att vara med på båda passen.
Söndagen innehåller bland annat en gudstjänst och vi kommer att avsluta efter lunch ca 13.00.

Retreaten är ett samarrangemang mellan Equmeniakyrkan i Kaxholmen och Equmeniakyrkan i Huskvarna.

KOSTNAD & ANMÄLAN

Kostnader för helgen inkl. boende och mat:
500 kronor för vuxna. 250 kronor för barn mellan 4-15 år. Barn mellan 0-3 år deltar gratis.

(Hör av dig till Frida Hellsing om kostnaden utgör ett hinder för ditt deltagande.)

Anmälan och frågor?
Sista anmälningsdatum är 30 april.
Hör av dig till Frida Hellsing: frida@equmeniakyrkankaxholmen.se.

”Följ med mig bort till en öde trakt, så att vi får vara ensamma och ni kan vila er lite.”
Jesus

hannaFrågor? Kontakta oss!