Sång- och musikinspirationshelg 7-8 oktober

Det finns några platser kvar… Anmäl dig nu!

Lördagen den 7e oktober kl 9-18 har vi en sång- och musikinspirationsdag med Anna & Andreas Weister Andersson som inspiratörer. Anna beskrivs som: ”En mångsidig, passionerad och kallelsemedveten musikskapare” och mycket erfaren inspiratör och gospel/jazz-ledare och ”Andreas är en mycket duktig musiker (trummor o saxofon) och har jobbat som instruktör för ensemble och instrumentalister”.

Dagen riktar sig främst till åldrarna ca 20-60 år, men ålder är mest för indikation på inriktning och inte ett hinder om du känner att du är utanför detta. Främsta tanken är att det ska ge inspiration till ett rikare sång- & musikliv i Equmeniakyrkan i Kaxholmen. Du anmäler själv vilket eller vilka instrument och stämmor du vill delta med. På gudstjänsten söndagen den 8e oktober får vi lyssna till allt som övats in under lördagen.  Kostnad för dagen, inkl. lunch och fika är 200 kr. Vi vill inte att kostnaden eller åldern ska vara ett hinder för att delta. Har du svårt att klara av kostnaden – kontakta Frida Hellsing.

Länk för anmälan: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=d2fjkwhH-0WQv1BQ-e9b7AimdJWreEBGpmaiSOsoAjdURFNXMFVOMVhIQVBWRDVMN01HSTlWOVRJMS4u&embed=true