Påsken, kyrkan och gudstjänsterna

Under påsken vill vi vara kyrka på det sätt som går. Våra PÅSKGUDSTJÄNSTER är förinspelade och går att titta på som film, eller lyssna på som ljudfil eller på CD. Filmerna och ljudfilerna hittar du på hemsidan om du går in under fliken ”mötesplatser” och därefter ”gudstjänst”. Det går även att klicka på bilden ”Gudstjänst på nätet” som kommer högst upp som tredje bilden i flödet. Om någon har svårt att hitta rätt på hemsidan, eller önskar beställa CD med ljudinspelning går det bra att ringa någon av kyrkans anställda eller mejla info@equmeniakyrkankaxholmen.se  
Använd gärna gudstjänsttiden, men i hemmen, på det sätt som går, enskilt eller tillsammans med dina nära. Du kan tända ett ljus, sjunga med i sångerna, läsa bibelns texter och be.

På påskdagen är KYRKAN ÖPPEN mellan kl. 10.00-12.00 för enskild andakt och en påskdagsvandring med bönestationer. Varmt välkommen för en stund av stillhet och bön! 

Som en form av gemenskap i den tid som är, arrangerar vi även TIPSPROMENAD tillsammans med Pingstkyrkan. Första tillfället är påskdagen kl 10-12, med starten vid Equmeniakyrkan.
Promenaden tar drygt en halvtimme och det finns frågor till både vuxna och barn.
Ta gärna med en egen fikakorg. Stanna längs vägen eller fika utanför eller inne i kyrkan – det finns gott om plats att kunna fika med fysisk distans till andra.

Gud med oss i allt som sker!