Barnkör

Vi vill gärna ha barnen aktiva i sång o musik i vår församling, därför gör vi lite projekt med alla barn som gillar att sjunga.

Hösten 2020

Barnkörhelg på hemmaplan

Då flera andra planerade aktiviteter den här våren blivit avbokade är vi glada att vi ändå kunnat sy ihop ”Barnkörhelg på hemmaplan” den 26-27 September. Anmälan är nu öppen och vi välkomnar alla sångsugna barn att vara med.  Det är nyskrivna härliga barnsånger med rörelser som två barnkörledare från SAU (Sanna Bervebrink och Maria Säll) kommer hjälpa oss att öva in för att vi sedan ska kunna sjunga för våra föräldrar på ett genrep på lördagen och för övriga på gudstjänsten på söndagen. 

Tider:
Lördag 26 sept: 13-18 (Genrep kl 17.30)
Söndag 27 sept: 8.45-11.30 (Gudstjänst med (live) videoinspelning kl 10.00)

Vi kommer att bjuda barnen på mellis/ frukt innan genrep och gudstjänst.
Efter gudstjänsten får den som vill stanna kvar och fika, men då har varje familj har med egen fikakorg.

Körhelgen är gratis.

För frågor kontakta Frida Hellsing eller Maria Gustafsson.

Anmäl dig här senast 24 sept.

OBS!
I höst har vi gudstjänster med max 50 deltagare, vilket gör att det finns begränsat antal platser för er familjer. Men vi vill möjliggöra för så många som möjligt att se och höra barnen sjunga. Gudstjänsten kommer att filmas och går att titta på i direktsändning eller i efterhand här via våran hemsida.  OBS! Det kan vara svårt att få plats både på genrepet och på gudstjänsten men kanske kan en förälder och ev. syskon komma på vardera dag. Anmäl gärna hur ni tänker redan i anmälan.

Covid-anpassningar i körmomentet:
Vi kommer att sprida ut oss över lokalen och scenen och vi har inga gemensamma övningspapper. Mer om SAU:s rekommendationer som vi följer här.

Vårt barnkörsprojekt gör vi ihop med studieförbundet Bilda och denna gång också med SAU.