Konfirmation

KONFAGRUPPEN 2013-2014

2

 LÄGER PÅ STRANDGÅRDEN

konfaläger 14

 

 

 

Ett år för livet!

Välkommen till konfaläsning i Equmeniakyrkan. Vi vill erbjuda ett år med goda samtal, många skratt och en hel del allvar - ett år med allt det som livet rymmer. 

Vad är kärlek? Finns Gud och bryr sig Gud i så fall om mig? Vad är meningen med livet? Vad är det att vara en kristen? Vad händer när man dör? Vem är Jesus och varför ska jag bry mig om honom? Finns det någon som kan ge mig kraft när jag vill ge upp?

I konfaläsningen vill vi prata om det som är viktigt i livet och då handlar det om kärlek, hopp, tro, killar, tjejer, läger, skratt och tårar.

Ska du börja 8:an i höst, är född 06 eller tidigare, och är intresserad - så är du välkommen att vara med! Du behöver inte haft någon kontakt med kyrkan förut.

Vi kommer träffas torsdagskvällar 18-20.30 ungefär varannan vecka, åka på någon hajk med övernattning och ett större läger med flera andra Equmeniakyrkor i Jönköpingstrakten.

Konfirmationsläsningen kostar inget men vi tar ett självkostnadspris (mat, resa och logi) för läger och övernattningar. Men kostnaden ska inte stå i vägen - är du osäker på om du har råd så hör av dig!

Nästa grupp, för dig som är född -06 eller tidigare, börjar i september. I dagsläget är det 16 konfirmander anmälda. Vi vill ha din anmälan så snart som möjligt!

Frågor? Anmälan?

Kontakta pastor Andreas Sköldmark 

Här kan du ladda ner årets konfafolder med anmälningstalong:

konfafolder2020