Söndagsskolan

Söndagsskolan kommer att träffas de flesta söndagar under våren (se datum nedan). Vi sitter med i gudstjänsten en stund i början och fortsätter sedan en trappa upp med samling och aktiviteter. Vid några tillfällen är vi med under hela gudstjänsten. Söndagsskolan är för barn som är 4 år och äldre, men yngre barn är välkomna om de har en vuxen med sig.

Under samlingen tar vi upp kollekt till vår insamling till Uganda Child Care, så ha gärna med en peng att ge. Det går också bra att swisha en summa och fylla i en swishtalong som finns i barnens kollekthörna i entrén. Talongen kan barnen ha med till söndagsskolan och lägga i insamlingen.

Den här terminen lyssnar vi till bibelberättelser och pysslar, leker, målar och spelar.

Välkommen med!

Vi träffas:
3 mars
10 mars
(17 mars är vi med i gudstjänsten hela tiden. Då firar vi gudstjänst med förskolan Smulan)
24 mars
31 mars
5 maj – skattjakt
– friluftsgudstjänst och sommarfest vid österängstorpet

hannaFrågor? Kontakta oss!

Frida Hellsing