Tillsammanshelg på hemmaplan

11-12 september – ”i all enkelhet”

Varmt välkommen till ett par dagar i gemenskapens tecken!
En helg för alla åldrar där du gärna får bjuda med din granne, släkting, vän… Välkommen också du som inte brukar gå till Equmeniakyrkan!
Du väljer själv om du är med hela eller delar av Tillsammanshelgen. Vi hoppas och tror på fina och goda dagar! Välkommen att anmäla dig!

Så här tänker vi oss programmet:

Lördag:

10.00            Gemensam inledning i backen utanför kyrkan.

– ca12.30     Valbara aktiviteter (inkl. förmidagsfika som vi bjuder på)

Paus               Tid att åka hem och äta lunch

16.00 – 17.30   Tipspromenad med start vid kyrkan. Tid att mingla på kyrkans bakgård.

17.30                Picknick med egen matsäck, möjlighet att grilla. Det bjuds på majskolv och kaka.

19.00               Gemensam avslutning med inslag av underhållning.

Ca 20.00          Bön och lovsång i kyrksalen för den som vill.

Söndag:

10.00            Gudstjänst med många medverkande, välkomnande av nya medlemmar. Tema: ”i all enkelhet”

Efter gudstjänsten blir det festligt kyrkfika för att fira att vi får vara tillsammans.

Valbara aktiviteter lördag förmiddag:

Här kommer en lista över de aktiviteter vi planerar för,
med reservation att något kan ändras.

De allra flesta aktiviteter kan anpassas för olika åldrar. T.ex. går det att cykla runt Landsjön med barnstol på pakethållaren, eller ha barnvagnen med på promenad. Om du inte vill anmäla dig till någon aktivitet är du välkommen på inledningen och sedan stanna kvar och dela gemenskap och fika.

• Pyssel och skapande – för vuxna och barn.
  • Bilbana för stora och små. Vi bygger banor och kör med radiostyrda bilar.
  • Lekar på bakgården. För alla åldrar!
  • Dans. För alla åldrar! De som vill medverkar sedan på söndagens gudstjänst.
  • Cykla Mountainbike.
  • Cykla runt landsjön.
  • Bakning. Vi bakar kakor att bjuda på på kvällen.
  • Majsplockning. Vi plockar majs till grillningen på kvällen. Om någon vill plocka för att köpa med hem går det också.
  • Bibelstudiesamtal som blir underlag för söndagens predikan.
  • Padel. (OBS! Avgift för hyra av banor)
  • Promenad i omgivningarna.
  • Musik och sång. För olika åldrar – stora barn, ungdomar och vuxna. De som vill medverkar sedan på lördagskvällen alt. söndagens gudstjänst.

Du som är förälder avgör om ditt barn klarar sig själv på aktiviteten, i annat fall ber vi dig vara med där barnet är, eftersom det inte finns många ledare på de olika aktivisterna.

Under alla aktiviteter blir det som sagt en fikapaus där vi bjuder på fika.
Kanske finns det någon som vill baka bullar till helgen? I så fall kan ni meddela det till Frida.

Anmälan…
… görs till Frida senast 7 sep.

Mejla frida@equmeniakyrkankaxholmen.se eller sms/ring 0723 84 91 60.

I din anmälan skriver du namn och ålder på de som kommer. Skriv gärna om du tänkt vara med hela eller delar av helgen. Skriv in vilken aktivitet du önskar vara med på. Eftersom vi inte ska vara för många i någon grupp ber vi er skriva både 1:a och 2:a-hands val.

Kostnad?
Lördagen bjuder vi på! Den är helt avgiftsfri (bortsett från padel).
Söndagen betalar var och en kyrkfikat.

Ett par påminnelser:
Som ni ser i programmet hoppas vi på bra väder. Men eftersom vi inte kan garantera det vill vi påminna om ”kläder efter väder”. Några aktiviteter är inomhus, men många samlingar ute.
Vi påminner också om att vi fortsätter vara rädda om varandra:
* Håll avstånd  *God handhygien  *Stanna hemma vid symptom.

VARMT VÄLKOMMEN!!