Aktuellt under coronatid

Här kan du läsa vad som gäller nu när restriktionerna lättat

När vi träffas fortsätter vi att vara rädda om varandra! Stanna hemma vid symptom, ha god handhygien och respektera då någon vill hålla avstånd.

Barn- och ungdomsverksamheten (uppdaterad 1 okt 2021)

Scout – Startade 2 september. Håller till både inomhus och utomhus.

Tonår – Startar igen 3 september. Mer info på vår instagram @tonarkax

Konfa – ny grupp startade 16 september.

Klubb 10-12 – starten pausad p.g.a. ledarbrist

Söndagsskolan – startar 10 oktober

Vi fortsätter följa utvecklingen när det gäller smittspridningen och anpassar verksamheten efter förutsättningarna.

Gudstjänster

Från 29 augusti firas gudstjänst med deltagare på plats – ingen anmälan behövs. Vi har även återgått till gemensamt kyrkfika, som omsorgsgrupperna ordnar med.
Gudstjänsten sänds också direkt och finns sedan kvar på Youtube och hemsida. Ni hittar gudstjänsterna på våran hemsida under ”inspelade gudstjänster” eller på Youtube ”equmeniakyrkan kaxholmen”.

Vi kommer starta upp fler verksamheter under hösten så som Bibel-studie-samtal och stickcafé, samt onsdagsträffen ”inför söndag”.
Det som händer kommer att finnas i kalendariet här på hemsidan samt i vårt programblad.

Någon att samtala med

Vi tror på det personliga samtalet! En möjlighet att berätta om livet som det är, och dela det med någon som vill lyssna.
De anställda i kyrkan samtalar gärna om allt det som hör livet till och har avgett tystnadslöfte.
Ring någon av oss, eller skicka ett sms eller mejl så bestämmer vi en tid.