Aktuellt under coronatid

Här kan du läsa vad som gäller efter de skärpta restriktionerna.

Barn- och ungdomsverksamheten (uppdaterad 14/4 2021)

I enlighet med myndigheternas och Equmenia riks rekommendationer för barn- och ungdomsaktiviteter räknar vi med att starta försiktigt till hösten. Det ser olika ut i våra olika grupper eftersom förutsättningarna är olika.

Scout – Sommaruppehåll

Tonår – Sommaruppehåll men ses vecka 25 på Berghemsveckan. Mer info på vår instagram @tonarkax

Konfa – ny grupp startar i september. Årets konfirmander på läger v 33.

Klubb 10-12 – Sommaruppehåll

Söndagsskolan – Sommaruppehåll

Vi fortsätter följa utvecklingen för att ta del av nya rekommendationer.

När vi träffas tänker vi på att hålla avstånd, ha god handhygien och att vara hemma vid sjukdomssymtom.

Gudstjänster

Under sommartiden 4 juli – 8 augusti sänder vi inspelade sommarandakter från Växthuset.
Från 15 augusti räknar vi med att fira gudstjänst med deltagare på plats. Just nu max 50 – om den gränsen finns kvar i augusti så vill vi att du anmäler dig på vår kontakttelefon 0726 66 81 90. Gudstjänsten sänds också direkt och finns sedan kvar på Youtube och hemsida. Ni hittar gudstjänsterna på våran hemsida under ”inspelade gudstjänster” eller på Youtube ”equmeniakyrkan kaxholmen”.

Till hösten återupptar vi öppen kyrka för stillhet mitt i veckan

Vi håller kyrkan öppen på onsdagar kl 10.00-11.00 och 19.00-19.30 så att den som vill kan få sitta i stillhet en stund. Det finns lugn musik, möjlighet att be och tända ljus eller skriva sin bön på en lapp. Det kommer att finnas någon på plats om du vill samtala en stund om tillvaron – vi håller givetvis på avståndet. Se almanackan för information om när vi startar med öppen kyrka.

Någon att samtala med

Vi tror på det personliga samtalet! En möjlighet att berätta om livet som det är, och dela det med någon som vill lyssna.
De anställda i kyrkan samtalar gärna om allt det som hör livet till och har avgett tystnadslöfte.
Ring någon av oss, eller skicka ett sms eller mejl så bestämmer vi en tid. I Coronatider försöker vi hitta så säkra sätt att mötas som möjligt.