Musik

Equmeniakyrkan i Kaxholmen har många duktiga sångare o musiker o varierade inslag i gudstjänster o andra sammankomster. Vi är öppna för många olika inslag o typer av musik, grupper o konstellationer. Har du nåt förslag, hör gärna av dig nån av kyrkans anställda.

Sång- och musikinspirationshelg 13-14 oktober 2018

Nu kör vi ytterligare en omgång med sång och musikinspiration tillsammans med mycket inspirerande och duktiga Anna och Andreas Weister Andersson, musikskapare och improvisationsmusiker. Gospel kommer nog att dominera, men räkna med lite andra influenser också.

Tid: Lördagen den 13 oktober kl 9-17.30 i Equmeniakyrkan med övning, inspiration och goda möten, samt från kl 8.45 på söndagen den 14 oktober. Medverkan sker på gudstjänst kl 10 i Equmeniakyrkan och konsert kl 16.30 i Pingstkyrkan.

Kostnad: 150 kr och då ingår all mat under lördagen.

Anmäl dig med formuläret här senast 10e oktober.

Texter och lyssna-länkar kommer distribueras till alla deltagare före helgen.

Extra övning inför: Torsdagen den 11 oktober kl 18-20 har vi en extra övning där vi repeterar lite sånger som vi hade i vårt kör-projekt i våras. Dessa låtar kommer vi använda i konserten på söndag em. Välkommen med på det du som inte var med i våras och du som var med! Även texter och lyssna-länkar på dessa kommer distribueras i förväg.

Välkomna hälsar Frida Hellsing, Linnea Stenmarker, Anna Ydregården och Maria Gustafsson.