Musik

Equmeniakyrkan i Kaxholmen har många duktiga sångare o musiker o varierade inslag i gudstjänster o andra sammankomster. Vi är öppna för många olika inslag o typer av musik, grupper o konstellationer. Har du nåt förslag, hör gärna av dig nån av kyrkans anställda eller till någon i musikutskotett.

Körprojekt våren 2020 med Evelina Gard

Ett nytt beslut i frågan kring vår körhelg och konsert har nu tagits av vår planeringsgrupp! Den kommer bli framflyttad till ett senare datum.

Vi har resonerat som så att även om vi har ett lokalt arrangemang, med ganska liten smittorisk troligen, så vill vi hjälpa alla, var och en, att inte behöva fatta sina egna beslut kring sin egen eller andras hälsa, genom att vi inte genomför detta just nu. Vi unnar ju också så många som möjligt att kunna vara med och även att komma på konserten och som läget är nu så vet vi att det kommer att begränsa.

Ett nytt datum kommer att planeras in med Evelina, troligen till hösten och då genomför vi det som vi planerat nu.

Vi hoppas att ni alla har förståelse, och kanske en del känner lättnad, så fyller vi helgen med lugn o vila istället!

Det var inte enkelt för oss, men nödvändigt!

Maria, Sofie, Anna, AnnSofi och Frida

Barnkörsengagemang våren 2020

Läs mer här

Våra barnkörsprojekt gör vi ihop med studieförbundet Bilda.