Musik

Equmeniakyrkan i Kaxholmen har många duktiga sångare o musiker o varierade inslag i gudstjänster o andra sammankomster. Vi är öppna för många olika inslag o typer av musik, grupper o konstellationer. Har du nåt förslag, hör gärna av dig nån av kyrkans anställda eller till någon i musikutskotett.

Körprojekt våren 2020

Fredag och Lördag den 13-14 mars har vi en ekumenisk härlig gospelkörhelg tillsammans, alla kyrkorna i Skärstadalen, Studieförbundet Bilda och Evelina Gard.

Gospelkörhelgen med Evelina Gard innebär följande:

• Övning fredag 13 mars kl 18-21
  • Övning lördag 14 mars kl 10-16
  • Genrep lördag från 17.30
  • Konsert lördagen den 14 mars kl 19.30 tillsammans med Evelina Gard

Övningstillfällen med Anna Ydregården och Sofie Sjöberg:
Drop-in-fika från kl 18.30 och övning 19-20.30 och övningarna kommer bli i de olika kyrkorna i Skärstadalen.

• Måndag 3 feb: Allianskyrkan i Ölmstad
  • Måndag 17 feb: Allianskyrkan i Skärstad
  • Måndag 2 mars: Kaxholmen (Pingst eller Equmeniakyrkan – återkommer med detta)

För den som hellre övar stämmor o lyssnar in sig i förväg kommer filer att finnas. Helgen blir dock roligast för alla om man kommer lite förberedd och Evelina kan hjälpa oss med att få ihop helheten och inspirera oss ordentligt!!

Anmäl dig med formuläret nedan så snart som möjligt så får du vidare information inför helgen! Kostnad är endast självkostnadspris för fika och mat under övningar och körhelg

Barnkörsengagemang våren 2020

Läs mer här

Våra barnkörsprojekt gör vi ihop med studieförbundet Bilda.