Musik

Equmeniakyrkan i Kaxholmen har många duktiga sångare o musiker o varierade inslag i gudstjänster o andra sammankomster. Vi är öppna för många olika inslag o typer av musik, grupper o konstellationer. Har du nåt förslag, hör gärna av dig nån av kyrkans anställda.

Sång- och musikinspirationshelg 13-14 oktober

Nu kör vi ytterligare en omgång med projektkör tillsammans med Anna och Andreas Weister Andersson. Boka in Helgen 13-14 Oktober 2018 för detta. Vi kommer att öva hela lördagen och sjunga på gudstjänsten på söndag fm. och ha en konsert på söndag em.
Vi återkommer med mer information gällande detta framöver.

Anmäl gärna ditt intresse till nån av kyrkans anställda om du inte tidigare varit med så du får ta del av vidare direkt-info.

Välkomna hälsar Frida Hellsing, Linnea Stenmarker, Anna Ydregården och Maria Gustafsson.