Musik

Equmeniakyrkan i Kaxholmen har många duktiga sångare o musiker o varierade inslag i gudstjänster o andra sammankomster. Vi är öppna för många olika inslag o typer av musik, grupper o konstellationer. Har du nåt förslag, hör gärna av dig nån av kyrkans anställda eller till någon i musikutskotett.

Körprojekt våren 2020

Fredag och Lördag den 13-14 mars har vi en ekumenisk härlig gospelkörhelg tillsammans, alla kyrkorna i Skärstadalen, Studieförbundet Bilda och Evelina Gard.

Måndagsövningar med Anna Ydregården och Sofie Sjöberg:

Tid: 18.30-20.30 (Drop-in-fika innan övningen som börjar kl 19)

• Mån 3 februari
    Plats: Allianskyrkan i Ölmstad
  • Mån 17 februari
    Plats: Allianskyrkan i Skärstad
  • Mån 2 mars
    Plats: Pingstkyrkan i Kaxholmen

Körhelg info:

Plats: Equmeniakyrkan Kaxholmen och Skärstad Kyrka

• Fre 13 mars
    Tid: Kl 18-21 i Equmeniakyrkan.
    Vi börjar med gemensam fika, sedan övning med Evelina Gard.
  • Lör 14 mars
    Tider:
    9.30-15.30 i Equmeniakyrkan
    17.00 Genrep i Skärstad kyrka
    19.00 KONSERT i Skärstad kyrka

För den som hellre övar stämmor o lyssnar in sig i förväg kommer filer att finnas. Helgen blir dock roligast för alla om man kommer lite förberedd och Evelina kan hjälpa oss med att få ihop helheten och inspirera oss ordentligt!!

Anmäl dig med formuläret nedan så snart som möjligt så får du vidare information inför helgen! Kostnad är endast självkostnadspris för fika och mat under övningar och körhelg

Barnkörsengagemang våren 2020

Läs mer här

Våra barnkörsprojekt gör vi ihop med studieförbundet Bilda.