Retreat för barn och vuxna

LIVETS PÄRLOR

Kuvarp 4-6 maj

OM RETREAT

Retreaten är en inbjudan att under ett par dagar dra sig tillbaka från vardagen för att få mer tid att bara vara. I retreaten delar vi gemenskap och tystnad. Vi möts för att få tid att vara med Gud, oss själva och varandra, i andakter, måltider, bibelberättelser, upptäckarlusten, naturen och stunder av tystnad och stillhet.

Till retreaten är alla välkomna – liten som stor, ung eller gammal, ensam eller tillsammans med någon/några du känner!

MER OM UPPLÄGGET

Vi kommer att träffas på Kuvarp på fredagskvällen. Kvällsmat serveras från kl. 18.00 och därefter möts vi för kvällsandakt.
Under lördagen kommer vi att ha morgonbön, middagsbön och kvällsbön. Och däremellan blir det måltider samt ”retreatpass”. Ett retreatpass är på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Under dessa pass är det tänkt att en grupp av vuxna går in i tystnaden för bibelmeditation, enskildhet och vandring. Samtidigt är det en samling för barn och vuxna i gemenskap med aktiviteter så som upplevelsevandring, bibelberättelser, skapande och sinnesövningar.
Söndagen innehåller bland annat en gudstjänst och vi kommer att avsluta efter lunch ca 13.00.

Retreaten är ett samarrangemang mellan Equmeniakyrkan i Kaxholmen och Equmeniakyrkan i Huskvarna.

KOSTNAD & ANMÄLAN

Kostnader för helgen inkl. boende och mat:
600 kronor för vuxna. 300 kronor för barn mellan 4-15 år. Barn mellan 0-3 år deltar gratis.
Hör av dig till Frida Hellsing om kostnaden utgör ett hinder för ditt deltagande. Vi hittar en lösning!

Anmälan och frågor?
Sista anmälningsdatum är 20 april.
Hör av dig till Frida Hellsing: frida@equmeniakyrkankaxholmen.se.

”Följ med mig bort till en öde trakt, så att vi får vara ensamma och ni kan vila er lite.”
Jesus

hannaFrågor? Kontakta oss!