Ledig tjänst – ungdomsledare

Equmeniakyrkan Kaxholmen söker ungdomsledare på 75%

Equmeniakyrkan Kaxholmen söker en ungdomsledare på 75% från höstterminsstart 2020. Skulle du vilja ägna din tid åt barn och ungdomar i och omkring vår församling? En allt viktigare uppgift i dagens samhälle.

Att se, finnas och stötta unga skall vara något du brinner för.

Equmeniakyrkan Kaxholmen har ett stort och aktivt arbete med barn och ungdomar i bygden. Verksamheten sträcker sig från barn i lägre åldrar genom söndagsskola till de äldre ungdomarna i vår tonårsverksamhet.

Du kommer att arbeta främst med söndagsskola, scoutverksamhet, tonårsverksamhet, bönegrupper, konfirmation samt de event som kyrkan anordnar under året.

Förkunskaper

Vi vill ha någon som kan ta ungdomar på ett bra och lättsamt sätt och finnas som förebild vad gäller den kristna tron.

Musikintresse är önskvärt men inget krav. Däremot ser vi gärna att du har någon form av ungdomsledarutbildning alternativt genomgången bibelkurs.

För att ansöka eller för ytterligare information om tjänsten kontakta

David Rudenstam
david@rudenstam.se , 070-7250856